fbpx

Social media marketing Friesland.

Wil jij jouw onderneming in Friesland promoten? Wij helpen jou graag met het inzetten van social media voor je bedrijf. De mogelijkheden met het adverteren zijn namelijk eindeloos. Oók voor jouw bedrijf is het een effectieve methode om in zicht te zijn bij de doelgroep.

Omdat je met een advertentie op social media veel verschillende opties hebt, helpen wij je graag met het opzetten van een meetbare strategie voor je eerstvolgende campagne. We creëren en bouwen slimme content voor  je onderneming. We activeren jouw doelgroep door op het juiste moment zichtbaar te zijn op hun tijdlijn.

social media adverteren

Zichtbaar zijn op social media.

social media adverteren

Adverteren op sociale media

  • Méér verkeer;
  • Méér omzet;
  • Méér fysieke winkelbezoeken;
  • Grotere naamsbekendheid.

Met onze slimme advertenties voor social media weten we jouw doelstellingen te behalen. We zijn helemaal in onze nopjes zodra we het hebben over zichtbaar zijn op social media.

Wij willen jou als ondernemer helpen met groeien door social media marketing in te zetten. We vinden het daarin belangrijk om precies te laten zien wát we doen. En we werken tegelijkertijd graag mee aan het behalen van jouw doelstellingen. Daarom zijn we betrokken bij je online activiteiten. Wil jij meer weten over het adverteren op social media? We vertellen je graag meer!

Ontdek meer

social media marketing

Onze missie 
‘Ons willen onderscheiden in dat wat we samen realiseren.’

Waar zet jij social media marketing voor in? Het principe marketing draait altijd om mensen en niet zozeer om statische cijfers. Dicht bij de kern van de onderneming blijven, dat is waar wij in geloven. En het leuke is: het werkt ook écht! Een persoonlijke benadering in iedere fase van de klantreis, leidt tot een beter resultaat voor jouw advertenties. Het draait om het aanbod op het juiste moment, voor de juiste persoon. Wil je meer weten? Neem contact op en ontdek meer!

Wat anderen zeggen

Recensies

Geert Jan

ConversieFreaks.nl

”Jordy bouwt advertenties voor Social Media waarbij conversie niet ondergewaardeerd blijft. Hij is sterk in de opmaak en communicatie naar de doelgroep. Een fijn persoon om mee samen te werken!”

Ferdinand

InnerQi.nl

”Ik geef trainingen op het gebied van NLP in Grou. Mijn doelgroep is in sommige gevallen érg specifiek. Jordy heeft mij daarom gewezen op social media. Nu bouwt hij consistent advertenties voor mijn trainingen. Iedere maand nemen het aantal leads toe! Inmiddels heb ik een nieuwe locatie voor mijn trainingen.”

Sjoukje Westra

Fit4lady

”Jordy houdt voor mij meerdere social media kanalen bij. Hij zet acties op en richt campagnes in voor social media. Ik maakte al gebruik van social media, maar vond het lastig om hier actief mee aan de slag te gaan. Laat staan om te adverteren. Dankzij Jordy heb ik nu véél meer aanvragen via social media.”

 

Ook adverteren op social media?

Praat met een Facebook specialist ?

Jordy van der Veen